ЕЛЕКТРОНСКО ЗАКАЗИВАЊЕ ТЕРМИНА ЗА УПИС И ТЕСТИРАЊЕ ПРВАКА

Поштовани родитељи,

Услуга еЗаказивање термина за упис и тестирање будућих ученика првог разреда  доступна је преко апликације е-Упис од 28.05.2020. године до 10. 07. 2020. године.
Родитељи/ законски заступници на порталу е-Управа бира један од понуђених термина за уписа детета у изабрану основну школу. Приликом доласка у школу у одабрано време родитељ/законски заступник  не доносе ниједан документ јер ће сви документи бити прибављени по службеној дужности електронским путем (извод из матичне књиге рођених, евиденције пребивалишта и потврда о обављеном лекарском прегледу из ИЗИС-а). Изузетно, ако је лекарски преглед обављен пре 16.03.2020. године или ако је лекарски преглед обављен код приватног лекара, родитељ доставља школи лекарско уверење.
Упис ученика у први разред основне школе, у складу са заказаним терминима, обављаће се од 1.06. до 20.07.2020. године. Када дође у школу у заказаном термину, родитељ/законски заступник доводи дете код психолога/ педагога на тестирање, поштујући препоруке епидемиолога.
Обавештавамо родитеље/законске заступике који су исказали интересовање за упис детета у нашу школу, да приступе порталу е-Управе и изаберу један од понуђених термина за прве три недеље у јуну месецу. Школа ће по потреби накнадно објављивати преостале термине за упис.
У случају да нисте у могућности да закажете термин услугом е заказивања, телефоном ће вас контактирати и заказати термине. 
Такође сви родитељи/законски заступници који до сада нису пријавили дете за упис у основну школу могу то да учине све до краја августа 2020.године тако што ће нас контактирати на телефон или е-мејл школе.

Срећан полазак у први разред!